Nasıl Hava Kuvvetleri Komutanlığı Personeli Olabilirim?
Yazar
Mesaj Sayısı : 8175 Kayıt tarihi : 22/05/10 Yaş : 36 Nerden : Bursa
Konu: Nasıl Hava Kuvvetleri Komutanlığı Personeli Olabilirim? C.tesi Haz. 26, 2010 1:59 pm
Personel ve Öğrenci Alımları
Hava Kuvvetleri Komutanlığında Subay, Astsubay, Sivil Memur, Uzman Erbaş, Erbaş-Er ve İşçi olmak üzere altı ana statüde personel görev yapmaktadır.
Bu personelin hangi okullardan mezun olduğunu ve nasıl Hava Kuvvetleri Komutanlığı personeli olduklarını öğrenmek için yukarıdaki başlığı tıklayınız. Ayrıca, her bir statü ile ilgili internet sayfaları aşağıda belirtilmiştir.
Hava Harp Okuluna Öğrenci Alımı
Hava Harp Okuluna öğrenci alımları ile ilgili ilanlar www.ikdm.hho.edu.tr adresinde yayımlanmaktadır.
2006 yılından itibaren sadece Fen/Fen Bilimleri alanından mezun olan öğrencilerin başvuruları kabul edilecektir. Türkçe-Matematik alanından mezun olan öğrencilerin başvuruları kabul edilmeyecektir. HHO Baraj Puanı ÖSS sonuçları açıklandıktan sonra belirlenecektir.
Bilgi için : (212) 6632830 ve 6621916
Hava Harp Okuluna Öğrenci Alımları Hakkında Genel Bilgi
Harp Okulları Yönetmeliği
Hava Astsubay Meslek Yüksek Okuluna Öğrenci Alımı
Hava Astsubay Meslek Yüksek Okulu; Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın Muvazzaf Astsubay ihtiyacını karşılayan birinci yılı İngilizce ve temel eğitim, ikinci yılı değişik sınıf, branş ve ihtisaslarda ön lisans düzeyinde teknik, akademik eğitim veren yatılı bir askeri eğitim-öğretim kurumudur.
Hava Astsubay Meslek Yüksek Okuluna öğrenci alımları ile ilgili ilanlar www.tekok.edu.tr adresinde yayımlanmaktadır.
Telefon Numaralarımız:
Hava Astsb MYO Bilgi için :(232) 251 79 29 (Direkt Hat) - (Santral) 251 16 00 - Dahili:4183
Sözleşmeli Subay Bilgi için :(232) 251 79 29 (Direkt Hat) - (Santral) 251 16 00 - Dahili:4185 ve 4187
Sözleşmeli Astsb Bilgi için :(232) 251 79 29 (Direkt Hat) - (Santral) 251 16 00 - Dahili:4186
Hava Astsubay Meslek Yüksek Okulu ile ilgili olarak daha fazla bilgiye aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.
Astsubay MYO'na Öğrenci Alımları Hakkında Genel Bilgi
Hava Astsubay Meslek Yüksek Okulu Tanıtım Filmi
Astsubay Meslek Yüksek Okulları Kanunu
Astsubay Meslek Yüksek Okulları Yönetmeliği
Askeri Liselere Öğrenci Alımı
Hava Harp Okulu nam ve hesabına yetiştirilmek üzere askeri liselere öğrenci alımları konulu ilanlar www.ikdm.hho.edu.tr adresinde yayımlanmaktadır.
Bilgi için : (212) 6632830 ve 6621916
Askeri Liselere Öğrenci Alımları Hakkında Genel Bilgi
Sözleşmeli Subay Alımı
Sözleşmeli Subay alım ilanları görmek ve başvuru yapmak için başlığı tıklayınız.
Bilgi için : (232) 2517929'dan 4185
Sözleşmeli Subay Alımları Hakkında Genel Bilgi
Sözleşmeli Subay ve Astsubay Kanunu
Sözleşmeli Subay ve Astsubay Yönetmeliği
Sözleşmeli Astsubay Alımı
Sözleşmeli Astsubay alım ilanları görmek ve başvuru yapmak için başlığı tıklayınız.
Bilgi için : (232) 2517929'dan 4187
Sözleşmeli Astsubay Alımları Hakkında Genel Bilgi
Sözleşmeli Subay ve Astsubay Kanunu
Sözleşmeli Subay ve Astsubay Yönetmeliği
Uzman Erbaş Alımı
Bilgi için : (312) 4143941
Uzman Erbaş Alımları Hakkında Genel Bilgi
Uzman Erbaş Kanunu
Sivil Memur Alımı
Bilgi için : (312) 4142174 - 4143283 - 4142702
Sivil Memur Rehberi
Sınavı kazanan adayların doldurması gereken form1 ve form2.