usok22 kurucu
Mesaj Sayısı : 8175 Kayıt tarihi : 22/05/10 Yaş : 36 Nerden : Bursa
| Konu: Kur'an-ı Kerim Hatim Programı Çarş. Ekim 27, 2010 2:50 pm | |
|
-
Kur'an-ı Kerim Hatim Programı
Ekran Görüntüsü: Açıklama: YENİ SÜRÜM ÖZELLİKLERİ :
-
3 Hat bir arada... Programda Hatim yaparken 3 hattan dilediğiniz birini seçebilme.
-
Sayfalar arasında gezinme, istediğiniz cüze, sureye tek tıklamayla gidebilme.
-
Mealli Hatim... Hatim esnasında Kur'an-ı Kerim'i Türkçe mealinden takip edebilme.
-
Gözünüzü yormayacak, size en uygun arkaplanı seçebilme.
-
Sureleri, resmi, alfabetik, nuzül sırasına göre sıralayabilme.
-
İstediğiniz 7 okuyucudan birini seçerek onun sesiyle hatim takip edebilme.
-
Kaldığınız sayfayı ve en son okuma tarihini hatırlatma.
-
Sağdaki sayfayı, soldaki sayfayı ayrı ayrı dinleyebilme, sürükleme çubuğuyla dinleme esnasında okunan sayfa içinde ileri-geri gezinebilme.
-
Kronometre tutabilme.
-
Otomatik hatim. Play tuşuna bastığınızda eğer durdurmazsanız, program otomatik hatim konumuna geçer ve sayfaları siz durdurana kadar arkası arkasına okur. Bu arada sayfalar otomatik olarak çevrilir.
-
Saat, Not Defteri.
-
Ses seviyesini ayarlayabilme.
-
Program ayarlarını hafızada tutabilme.
-
Ayarlanabilir otomatik kapanabilen ve şeffaf menüler.
-
Secde ayetleri hatırlatması...
Programı yükleme ve kaldırma :
-
Program otomatik olarak kendini yükleme ve kaldırma özelliğine sahiptir.
-
NOT: Programın çalışabilmesi için Adobe Flash Player 9.0 veya üstü gerekir.
-
Bilgisayarınızda Adobe Flash Player yüklü değilse buradan indirebilirsiniz.
Küçük Boy : 1024 x 768 ekranlar için. 167 MB Büyük Boy : 1280x1024 ve üzeri ekranlar için. 227 MB Programı indirip kurduktan sonra hatim setlerinden enaz birini yada hepsini indirip kurmanız gerekiyor. HATİMLER Boyut İnd HATİMLER | | Boyut | İndirin | Davut Kaya Hatimi YENİ | | 725 mb | İndir | İlhan Tok Hatimi | | 685 mb | İndir | Sad El Gamdi Hatimi | | 696 mb | İndir | Abdussamed Hatimi | | 653 mb | İndir | Husari Hatimi | | 569 mb | İndir | Kabe İmamları Hatimi | | 715 mb | İndir | Medine İmamları Hatimi | | 730 mb | İndir | Dualar (Namaz Duaları) YENİ | | 4 mb | İndir | | | | Hasenat.com'dan alıntıdır. | |
|