İslami Bilgiler Paylaşım Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

İslami Bilgiler Paylaşım Sitesi

http://islami.webyardim.org

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

SITE VE FORUM KURALLARI:

YazarMesaj
usok22
kurucu
usok22

SITE VE FORUM KURALLARI: Empty
MesajKonu: SITE VE FORUM KURALLARI:   SITE VE FORUM KURALLARI: Icon_minitimeÇarş. Ara. 08, 2010 11:56 am

SITE VE FORUM KURALLARI:

Sevgili moderator arkadaslarimiz ve üyelerimiz''
Forum kurallarımız degismişdirSITE VE FORUM KURALLARI: Nokktageriye kalan kuralarımıza
Konulan kurallarımıza herkesin uyması dilegiyle…

kural her formda vardır fakat biz artık form kuralarını kaldırıyoruz sadece en önelilerini bıraktık

1SITE VE FORUM KURALLARI: Nokkta) coğunun şikayetci olduğu kuralı kaldırıyoruz SITE VE FORUM KURALLARI: NokktaSITE VE FORUM KURALLARI: Nokktabayan avatarı aşırı olmamak şartıya kulanmak serbestir SITE VE FORUM KURALLARI: Nokktacübki herkez hürdür SITE VE FORUM KURALLARI: NokktaSITE VE FORUM KURALLARI: Nokkta
Kaynak Forum: İslami Forum http://www.cennetyolculari.net//showthread.php?t=25839

2SITE VE FORUM KURALLARI: Nokkta) mini sohbette artık sohbet etmek sınırsızdır SITE VE FORUM KURALLARI: Nokktaarzualdığınız kadar sohbet formumuzu ihmal etmemek şartıyla edebilirsiniz SITE VE FORUM KURALLARI: Nokktatabiki mini sohbette hıc bir şekilde wep tavsite bölümümüzden harız reklam yapılmaz SITE VE FORUM KURALLARI: NokktaMini sohbette kesinlikle yardım isteğinde bulunmayın SITE VE FORUM KURALLARI: Nokktayardım isteyinizi formumuzda bulunan yardım bölümümüzden isteyiniz SITE VE FORUM KURALLARI: NokktaSITE VE FORUM KURALLARI: Nokkta

3SITE VE FORUM KURALLARI: Nokkta) konu tekrarı önceden formumuzdan kaldırılıyordu SITE VE FORUM KURALLARI: NokktaŞimdi konuyu kaldırıp silmek yerine eski konuyla yeni acılmış konumuz birleştirilecektir SITE VE FORUM KURALLARI: Nokkta

SITE VE FORUM KURALLARI: Bebbdb09e4SITE VE FORUM KURALLARI: Bebbdb09e4SITE VE FORUM KURALLARI: Bebbdb09e4

Geriye kalan ve uyulmasını arzuladuğımız

İslami.webyardim.org kuralları :

Kural No:1

*Özel Mesajlarınız pmspy modu ile yöneticiler tarafından takip edilmektedirSITE VE FORUM KURALLARI: Nokkta Bunun ahlakilikle hiç bir alakası yokturSITE VE FORUM KURALLARI: Nokkta Aksine amacımız gayr-ı ahlakı mesajlara müdahele etmektirSITE VE FORUM KURALLARI: Nokkta Özel mesajın gayesi; bir şekilde muhatabla temas kurmak değil, açılmış olan konularla alakalı genelde sorulamayan özel soruları sormak, yöneticilerle istişare etmek vbSITE VE FORUM KURALLARI: Nokkta hususlar içindirSITE VE FORUM KURALLARI: Nokkta Kaideyi çiğneyenler için yöneticiler her türlü insiyatif hakkına sahitir!

Kural No: 2
* Yazının belirli bölümünü yazıp devamı için başka bir siteye yönlendirmek, yeni bir konu açıp içeriği için link vermek kesinlikle yasak olup bu tür mesajlar tereddütsüz silinecektirSITE VE FORUM KURALLARI: Nokkta

Kural No:3
* Mesaj sayısı 30'u geçmemiş üyelerin site tanıtımları kesinlikle yasaktırSITE VE FORUM KURALLARI: Nokkta Bu tür linkler anında silinirlerSITE VE FORUM KURALLARI: Nokkta Forumumza sadece site tanıtımı yapmak için üye olanların önüne geçmek için böyle bir karar alınmıştırSITE VE FORUM KURALLARI: NokktaÖzel mesaj yoluyla ve profil yoluyla site rekalmı yapmak kesinlikle yasaktır SITE VE FORUM KURALLARI: Nokktasite reklamı sadece wep tavsiye bölümümüzde yapa bilirniz SITE VE FORUM KURALLARI: Nokkta

4SITE VE FORUM KURALLARI: Nokkta)Üyelik İptali ve nick deyişimi
Nick deyişimine izin vermiyoruz siteye üye oluruken kalıcı bir nick secin kedninize SITE VE FORUM KURALLARI: Nokkta
Forum üyeliğinizi dilediğiniz an iptal edebilirsinizSITE VE FORUM KURALLARI: Nokkta Üyeliğinizi iptal ettiğinizde mesajlarınız ve isminiz sitede kalır, fakat tarafımızda bulunan size ait kişisel bilgiler ve forum ortamındaki sakıncalı görülen mesajlarınız silinecektir

Foruma "bu son mesajım, bir daha bu foruma girmeyeceğim" gibi mesajlar göndermeyinizSITE VE FORUM KURALLARI: Nokkta Herkesin kendi iradesi vardır ve buraya girmek ya da girmemek kendi tercihinizdirSITE VE FORUM KURALLARI: Nokkta

Ilginiz icin tesekkurlerSITE VE FORUM KURALLARI: NokktaVe de forumlarin gelismesi icin önerilerinizi ve fikirleriniz bizimle paylasmayi ihmal etmeyin
http://islami.webyardim.org

SITE VE FORUM KURALLARI:
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Dilara Forum