Mesaj Sayısı : 8175 Kayıt tarihi : 22/05/10 Yaş : 36 Nerden : Bursa
Konu: SITE VE FORUM KURALLARI: Çarş. Ara. 08, 2010 11:56 am
SITE VE FORUM KURALLARI:
Sevgili moderator arkadaslarimiz ve üyelerimiz'' Forum kurallarımız degismişdirgeriye kalan kuralarımıza Konulan kurallarımıza herkesin uyması dilegiyle…
kural her formda vardır fakat biz artık form kuralarını kaldırıyoruz sadece en önelilerini bıraktık
1) coğunun şikayetci olduğu kuralı kaldırıyoruz bayan avatarı aşırı olmamak şartıya kulanmak serbestir cübki herkez hürdür Kaynak Forum: İslami Forum http://www.cennetyolculari.net//showthread.php?t=25839
2) mini sohbette artık sohbet etmek sınırsızdır arzualdığınız kadar sohbet formumuzu ihmal etmemek şartıyla edebilirsiniz tabiki mini sohbette hıc bir şekilde wep tavsite bölümümüzden harız reklam yapılmaz Mini sohbette kesinlikle yardım isteğinde bulunmayın yardım isteyinizi formumuzda bulunan yardım bölümümüzden isteyiniz
3) konu tekrarı önceden formumuzdan kaldırılıyordu Şimdi konuyu kaldırıp silmek yerine eski konuyla yeni acılmış konumuz birleştirilecektir
Geriye kalan ve uyulmasını arzuladuğımız
İslami.webyardim.org kuralları :
Kural No:1
*Özel Mesajlarınız pmspy modu ile yöneticiler tarafından takip edilmektedir Bunun ahlakilikle hiç bir alakası yoktur Aksine amacımız gayr-ı ahlakı mesajlara müdahele etmektir Özel mesajın gayesi; bir şekilde muhatabla temas kurmak değil, açılmış olan konularla alakalı genelde sorulamayan özel soruları sormak, yöneticilerle istişare etmek vb hususlar içindir Kaideyi çiğneyenler için yöneticiler her türlü insiyatif hakkına sahitir!
Kural No: 2 * Yazının belirli bölümünü yazıp devamı için başka bir siteye yönlendirmek, yeni bir konu açıp içeriği için link vermek kesinlikle yasak olup bu tür mesajlar tereddütsüz silinecektir
Kural No:3 * Mesaj sayısı 30'u geçmemiş üyelerin site tanıtımları kesinlikle yasaktır Bu tür linkler anında silinirler Forumumza sadece site tanıtımı yapmak için üye olanların önüne geçmek için böyle bir karar alınmıştırÖzel mesaj yoluyla ve profil yoluyla site rekalmı yapmak kesinlikle yasaktır site reklamı sadece wep tavsiye bölümümüzde yapa bilirniz
4)Üyelik İptali ve nick deyişimi Nick deyişimine izin vermiyoruz siteye üye oluruken kalıcı bir nick secin kedninize Forum üyeliğinizi dilediğiniz an iptal edebilirsiniz Üyeliğinizi iptal ettiğinizde mesajlarınız ve isminiz sitede kalır, fakat tarafımızda bulunan size ait kişisel bilgiler ve forum ortamındaki sakıncalı görülen mesajlarınız silinecektir
Foruma "bu son mesajım, bir daha bu foruma girmeyeceğim" gibi mesajlar göndermeyiniz Herkesin kendi iradesi vardır ve buraya girmek ya da girmemek kendi tercihinizdir
Ilginiz icin tesekkurlerVe de forumlarin gelismesi icin önerilerinizi ve fikirleriniz bizimle paylasmayi ihmal etmeyin