usok22 kurucu
Mesaj Sayısı : 8175 Kayıt tarihi : 22/05/10 Yaş : 36 Nerden : Bursa
| Konu: Hakkımızda Çarş. Ara. 08, 2010 12:04 pm | |
| Hakkımızda İlk önce islami.webyardim.org ekibi olarak sizleri sevgiyle selamlarız islami.webyardim.org ekibi hiçbir kurum, kuruluş veya cemaate bağlı değildir Hiçbiryerden destek alınmıyor ve sırf kendi gayretlerimizle birşeyler yapmaya çalışıyoruz Gönüllü insanlardan oluşan islami.webyardim.org ekibi, Allah (cc) yolunda hizmeti üzerlerine görev sayan ve uzak diyarlardan teknolojinin nimetlerinden faydalanarak bir araya gelenlerin grubudur Sitemizi günü gününe ziyaret ederek, bizim zirveye doğru yol alışımızı takip ettiğiniz için teşekkürler ederiz! Dünyada interneti kullanan milyonlarca insan var ve bu milyonlarca insanların arasında da bizim için çok değerli olan müslümanlar var İnternet Dünyası'nda sayısı belli olmayan miktarda site bulunmaktadır Bunların bir kısmı İslamî sitelerdir ve bunlar kendilerinden kat kat fazla gayr-i İslamî sitelerle yarışmaktadırlar Tüm İnternet dünyasında cihad eden Webmaster arkadaşlarımıza teşekkür ediyor ve kolaylık diliyoruz Değerli Müslümanlar Bir Webmaster siteyi yapıp internette yayına verdiği zaman iş bitmiş olmuyor Siz ziyaretçilerimize de bir görev düşüyor O görev; annelerinizı, babalarınızı, çocuklarınızı, akrabalarınızı, dostlarınızı ve tüm tanıdıklarınızı bu siteler konusunda bilgilendirmenizdir Ekibimiz ekibimiz uzak diyarlardan teknolojinin nimetlerinden faydalanarak bir araya gelmiş güzide insanlardır Site Admin usok22: Sitemizin Kurucusu Site Sorumlusu Ve Teknik Bölümünden sorumlu
Süper Yönetici /Forum Sorumlusu özel mesaj ile yönetici arkadaşlarımızla iletişime geçebilirsiniz Amacımız nedir? Biz islami.webyardim.org ekibi olarak hizmeti kendine görev edinmiş ve şanlı İslam Alemi'ne destek olmak için azda olsa internet yolu ile müslüman kardeşlerimizi bilgilendirmek ve İslam Dini'ni öğrenmelerine yardımcı olmak istiyoruz islami.webyardim.org sadece bir ilim merkezi değil aynı zamanda ciddi bir tebliğ kapısıdır 1 Tebliğ her müslümanın üzerine farzdır, biz görevimizi yapar gerisini önce Allaha sonrada size bırakırız 2 Her müslümanda akıl olabilir ama her müslümanda nefsle mücadele sağlam değildir 3 Şeytan her an tetiktedir, o en uyanık en akıllı professor olan bir insanı dahi yoldan çıkarabilir 4 Din nasihatle sabittir, yani unutmamak için hatırlamak ve hatırlatmak gerekir Davamız İnternet Dünyası'nda ne kadar müslüman var ise bir araya toplamak ve ayrımcılık yapmadan, birlikte güclü olmak için çaba sarfetmektir Gayret bizden, yardım, hidayet ve muaffakiyet yalnız ve yalnız Allah Teala'dan dır Bize nasıl destek olabilirsiniz? - Kesinlikle hiçbirşey için para talep etmiyoruz Bizim hizmet anlayışımızada bu ters düşüyor sitemizin adını kullanarak sizlerden ücret taleb eden olursa bunun biz olmadığından emin olabilirsiniz Olabilecek bu tür istekleri kesinlikle dikkate almayınız - Bize elinizde bulunan beğendiğiniz ve internette yayınlanmasını istediğiniz film, kaset ve bilgisayar ortamında hazırlanmış her türlü kitap ve yazıları gönderebilirsiniz - Sitemiz sizlerin katılımına ve paylaşım sunmasına müsait bir site olduğu için Forum bölümümüzde Aktif olarak bilgi baylaşımında bulunabilirsiniz Haber ve makale göndererek sitemizin içeriğine katkıda bulunabilirsiniz - Yayınlanmasını istediğiniz her türlü belge ve bilgileri gönderebilirsiniz - Eğer siteniz var ise, bizim sitelerimizin bannerlerini sitelerinize ekliyebilirsiniz - Sitelerimizin reklamlarına tıklayabilir ve sitemizin reklamını yapabilirsiniz - DUA'larınızda bizleri unutmamış olmanız bizim için en önemli katkıdır Site içeriği için: usok22 Mail & MSN: memoli18_250@hotmail.com Site anlık yardım için: admin@islami.webyardim.org Site hakkında öneri veya uyarılarınız için usok22 yazabilirsiniz: Webmaster eposta : memoli18_250@hotmail.com Saygı, sevgi ve Dua ile islami.webyardim.org Grubu!
| |
| | |
|