İslami Bilgiler Paylaşım Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

İslami Bilgiler Paylaşım Sitesi

http://islami.webyardim.org

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Hakkımızda

YazarMesaj
usok22
kurucu
usok22

Hakkımızda Empty
MesajKonu: Hakkımızda   Hakkımızda Icon_minitimeÇarş. Ara. 08, 2010 12:04 pm

Hakkımızda
Hakkımızda Besmele1

İlk önce islami.webyardim.org ekibi olarak sizleri sevgiyle selamlarızHakkımızda Nokkta

islami.webyardim.org ekibi hiçbir kurum, kuruluş veya cemaate bağlı değildirHakkımızda Nokkta Hiçbiryerden destek alınmıyor ve sırf kendi gayretlerimizle birşeyler yapmaya çalışıyoruzHakkımızda Nokkta Gönüllü insanlardan oluşan islami.webyardim.org ekibi, Allah (cHakkımızda NokktacHakkımızda Nokkta) yolunda hizmeti üzerlerine görev sayan ve uzak diyarlardan teknolojinin nimetlerinden faydalanarak bir araya gelenlerin grubudurHakkımızda Nokkta

Sitemizi günü gününe ziyaret ederek, bizim zirveye doğru yol alışımızı takip ettiğiniz için teşekkürler ederiz!

Dünyada interneti kullanan milyonlarca insan var ve bu milyonlarca insanların arasında da bizim için çok değerli olan müslümanlar varHakkımızda Nokkta

İnternet Dünyası'nda sayısı belli olmayan miktarda site bulunmaktadırHakkımızda Nokkta Bunların bir kısmı İslamî sitelerdir ve bunlar kendilerinden kat kat fazla gayr-i İslamî sitelerle yarışmaktadırlarHakkımızda Nokkta

Tüm İnternet dünyasında cihad eden Webmaster arkadaşlarımıza teşekkür ediyor ve kolaylık diliyoruzHakkımızda Nokkta

Değerli MüslümanlarHakkımızda Nokkta Bir Webmaster siteyi yapıp internette yayına verdiği zaman iş bitmiş olmuyorHakkımızda Nokkta Siz ziyaretçilerimize de bir görev düşüyorHakkımızda Nokkta O görev; annelerinizı, babalarınızı, çocuklarınızı, akrabalarınızı, dostlarınızı ve tüm tanıdıklarınızı bu siteler konusunda bilgilendirmenizdirHakkımızda Nokkta

Ekibimiz

ekibimiz uzak diyarlardan teknolojinin nimetlerinden faydalanarak bir araya gelmiş güzide insanlardırHakkımızda NokktaHakkımızda Nokkta

Site Admin

usok22: Sitemizin Kurucusu Site Sorumlusu Ve Teknik Bölümünden sorumlu

Süper Yönetici /Forum Sorumlusu

özel mesaj ile yönetici arkadaşlarımızla iletişime geçebilirsinizHakkımızda Nokkta

Amacımız nedir?

Biz islami.webyardim.org ekibi olarak hizmeti kendine görev edinmiş ve şanlı İslam Alemi'ne destek olmak için azda olsa internet yolu ile müslüman kardeşlerimizi bilgilendirmek ve İslam Dini'ni öğrenmelerine yardımcı olmak istiyoruzHakkımızda Nokkta

islami.webyardim.org sadece bir ilim merkezi değil aynı zamanda ciddi bir tebliğ kapısıdırHakkımızda Nokkta

1Hakkımızda Nokkta Tebliğ her müslümanın üzerine farzdır, biz görevimizi yapar gerisini önce Allaha sonrada size bırakırızHakkımızda Nokkta

2Hakkımızda Nokkta Her müslümanda akıl olabilir ama her müslümanda nefsle mücadele sağlam değildirHakkımızda Nokkta

3Hakkımızda Nokkta Şeytan her an tetiktedir, o en uyanık en akıllı professor olan bir insanı dahi yoldan çıkarabilirHakkımızda Nokkta

4Hakkımızda Nokkta Din nasihatle sabittir, yani unutmamak için hatırlamak ve hatırlatmak gerekirHakkımızda Nokkta

Davamız İnternet Dünyası'nda ne kadar müslüman var ise bir araya toplamak ve ayrımcılık yapmadan, birlikte güclü olmak için çaba sarfetmektirHakkımızda Nokkta

Gayret bizden, yardım, hidayet ve muaffakiyet yalnız ve yalnız Allah Teala'dan dırHakkımızda Nokkta

Bize nasıl destek olabilirsiniz?

- Kesinlikle hiçbirşey için para talep etmiyoruzHakkımızda Nokkta Bizim hizmet anlayışımızada bu ters düşüyorHakkımızda Nokkta sitemizin adını kullanarak sizlerden ücret taleb eden olursa bunun biz olmadığından emin olabilirsinizHakkımızda Nokkta Olabilecek bu tür istekleri kesinlikle dikkate almayınızHakkımızda Nokkta

- Bize elinizde bulunan beğendiğiniz ve internette yayınlanmasını istediğiniz film, kaset ve bilgisayar ortamında hazırlanmış her türlü kitap ve yazıları gönderebilirsinizHakkımızda Nokkta

- Sitemiz sizlerin katılımına ve paylaşım sunmasına müsait bir site olduğu için Forum bölümümüzde Aktif olarak bilgi baylaşımında bulunabilirsiniz Haber ve makale göndererek sitemizin içeriğine katkıda bulunabilirsinizHakkımızda Nokkta

- Yayınlanmasını istediğiniz her türlü belge ve bilgileri gönderebilirsinizHakkımızda Nokkta

- Eğer siteniz var ise, bizim sitelerimizin bannerlerini sitelerinize ekliyebilirsinizHakkımızda Nokkta

- Sitelerimizin reklamlarına tıklayabilir ve sitemizin reklamını yapabilirsinizHakkımızda Nokkta

- DUA'larınızda bizleri unutmamış olmanız bizim için en önemli katkıdırHakkımızda Nokkta

Site içeriği için: usok22

Mail & MSN: memoli18_250@hotmail.com

Site anlık yardım için: admin@islami.webyardim.org

Site hakkında öneri veya uyarılarınız için usok22 yazabilirsiniz:

Webmaster eposta :
memoli18_250@hotmail.com

Saygı, sevgi ve Dua ile
islami.webyardim.org Grubu!

Hakkımızda Imzaaai
http://islami.webyardim.org

Hakkımızda
1 sayfadaki 1 sayfası