İslami Bilgiler Paylaşım Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

İslami Bilgiler Paylaşım Sitesi

http://islami.webyardim.org

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Haftanın Paylaşım Birincisi "usok22"

YazarMesaj
usok22
kurucu
usok22

Haftanın Paylaşım Birincisi "usok22" Empty
MesajKonu: Haftanın Paylaşım Birincisi "usok22"   Haftanın Paylaşım Birincisi "usok22" Icon_minitimeÇarş. Ara. 08, 2010 12:25 pm

Haftanın Paylaşım Birincisi "usok22" Fa9901a944

Evet değerli site sakinleri Haftanın Paylaşım Birincisi "usok22" NokktaYeni başladığımız haftamızın paylaşımın'da
ilk yarışma birincisi secilmiştir

Imam Ve Allah = Başlığı acan usok22
(Imam Ve Allah yazan kısmına tıklayıp yorumlaırnızı oraya verirseniz memnun oluruz )

(18 Ekim - 25 Ekim) tarihleri arasında, tarafımızdan yapılan taramalar neticesinde
aday paylaşımlar gözden geçirilmiş,bunların arasından ilk beş'e giren aday paylaşımlar için okur anketi düzenlenmişti ve Son durumda üc paylaşımımız eşit oy almışlardı ben oyumu kulanmaya unutmuştum Haftanın Paylaşım Birincisi "usok22" Nokkta
ankette kapınca oyumu kulanamadım Haftanın Paylaşım Birincisi "usok22" Nokktabenım oyumla birlikte , en fazla oyu alan paylaşım oylarınızla "usok22" kardeşimizin altta linkini verdiğimiz paylaşımı olmuşturHaftanın Paylaşım Birincisi "usok22" Nokkta

Kendisini tebrik ediyoruzHaftanın Paylaşım Birincisi "usok22" Nokkta

Mukafat olarakta çam sakızı coban armağaını bir başarı belgesi kednisine
islami.webyardim.org ekibinden hatıra olarak veriyoruz Haftanın Paylaşım Birincisi "usok22" 655843
Umarım beyenirsiniz Haftanın Paylaşım Birincisi "usok22" NokktaHaftanın Paylaşım Birincisi "usok22" Nokkta
http://islami.webyardim.org

Haftanın Paylaşım Birincisi "usok22"
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-