İslami Bilgiler Paylaşım Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

İslami Bilgiler Paylaşım Sitesi

http://islami.webyardim.org

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Hafanın KOnuğu Hakkında Acıklama

YazarMesaj
usok22
kurucu
usok22

Hafanın KOnuğu Hakkında Acıklama Empty
MesajKonu: Hafanın KOnuğu Hakkında Acıklama   Hafanın KOnuğu Hakkında Acıklama Icon_minitimeÇarş. Ara. 08, 2010 12:33 pm

Hafanın KOnuğu Hakkında Acıklama Portenzachairredai3

sevgil islami.webyardim.org sakinleriHafanın KOnuğu Hakkında Acıklama NokktaHafanın KOnuğu Hakkında Acıklama NokktaHafanın KOnuğu Hakkında Acıklama NokktaHafanın KOnuğu Hakkında Acıklama Nokkta

Hafanın konuğu hakkında acıklama yapmak isdiyorum sizlere

adı kırmızı koltuk:

Birbirimizi daha yakından tanımak adına "kırmızı koltuk"umuza her hafta bir arkadaşımızı
alıp , sizlerinde katılımları ile onu tanımaya çalışacağızHafanın KOnuğu Hakkında Acıklama NokktaHafanın KOnuğu Hakkında Acıklama NokktaHafanın KOnuğu Hakkında Acıklama NokktaHafanın KOnuğu Hakkında Acıklama Nokkta

Kırmızı Koltuk adı altında bir kişiye sorular sorup
dilersek o kişi hakkında merak etdiğimiz bilgiler edineceğiz
ya da merak ettiğimiz yönlerini öğreniceğizHafanın KOnuğu Hakkında Acıklama Nokktaböğleçe bir birimizin bilinmedik
yönlerimizi tamımış olaçaığız inşa

çok özel olmadığı sürece'' Hafanızın konuğuna '' tüm sorularımızı yanıtlayacağını umuyor ,
desteğiniz için şimdiden çok teşekkür ediyorumHafanın KOnuğu Hakkında Acıklama NokktaHafanın KOnuğu Hakkında Acıklama NokktaHafanın KOnuğu Hakkında Acıklama Nokkta

Kırmızı koltuk kuraları :

-herkesin en fazla 5 soru sorma hakkı var!
-sorularınızı tek tek sorun lütfen,birnin sorduğu soruya cevaplandırmadan
diğeri üyemiz soru sormasınlar lütfen

-soruları sorarken seviyeyi düşürmemeye dikkat edelim!

-kaçamak cevap vermek yok, doğru yanıtlar vermeye dikkat ediniz!

"kırmızı koltuk"umuzun sitemize hayırlı ve uğurlu olması dileğiyle Hafanın KOnuğu Hakkında Acıklama NokktaHafanın KOnuğu Hakkında Acıklama NokktaHafanın KOnuğu Hakkında Acıklama NokktaHafanın KOnuğu Hakkında Acıklama Nokktahepimize iyi eğlencelerHafanın KOnuğu Hakkında Acıklama NokktaHafanın KOnuğu Hakkında Acıklama NokktaHafanın KOnuğu Hakkında Acıklama NokktaHafanın KOnuğu Hakkında Acıklama NokktaHafanın KOnuğu Hakkında Acıklama Nokkta

Kaynak Forum: İslami Forum http://www.cennetyolculari.net//showthread.php?t=1046
hadi buyrun arkadaşlar !!! zamanımızı zevke dönüştürelimHafanın KOnuğu Hakkında Acıklama NokktaHafanın KOnuğu Hakkında Acıklama NokktaHafanın KOnuğu Hakkında Acıklama Nokkta
http://islami.webyardim.org

Hafanın KOnuğu Hakkında Acıklama
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-